A Tour de Hongrie 2024 negyedik szakaszának nemzetközi mezőnye  május 11-én teker át Bicskén.  

tourdehongre.jpg

A negyedik szakaszra érdemes kattintani: Tour de Hongrie (tdh.hu)Bezzeg Felcsút központjában teljes forgalmi sávot aszfaltoztak újra. Feltételezhető, hogy Felcsút és az  ex-Zöld Bicske telephely között is aszfaltoznak, ha már egyszer felmarták a burkolatot az előkészítő munkálatok során (hónapokkal ezelőtt) és ha már egyszer a kiváló bicskei, új kivezető utak miatt jelentősen megnövekedett a forgalom. 

Az országgyűlési képviselő és a polgármesterek figyelmébe ajánljuk, hogy remélhetőleg nem a felmart aszfaltra óhajtják ráengedni a nemzetközi kerékpárverseny mezőnyét. (De ha igen, akkor ez egy kis kedves helyi nehezítésnek tekinthető.)  

Sajnos a Szent István nevét viselő bicskei főutca idén sem kapott új burkolatot.  Megfoltozták apró kaviccsal, ahol kellett. Ennyi a smink. Remélhetőleg a Tatai út közepén fekvő hosszanti repedésekkel is minimum így járnak el szombatig. 

A felcsúti javításokat tudjuk be a garanciálisnak. Ezzel szemben a csákvári úton, amire szintén ráfért volna a "makeup", csak foltokban javítottak. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása