A mérkőzést nagyon idegesen kezdte csapatunk. Védekezésben 5+1 felállással kezdtünk, ami hatékonynak is bizonyult, „csupán” a befejezéssel volt gondunk kezdetben. Kihagyott helyzeteinkkel naggyá tettük az ellenfél kapusait. Ennek ellenére az első félidő végére sikerült 5 gólos vezetést szerezni. Az első félidő krónikájához hozzá tartozik, hogy meglepő módon kemény, már-már durva védekezéssel találtunk szembe magunkat. Többször is komoly ápolásra szorultak játékosaink.


A második félidőben 5:1 védekezésre váltottunk, tehát egy játékos zavaró tevékenységet folytatott, amiből rendre sikerült labdát lopnia. A befejezések kicsit pontosabbá váltak, így állandósult a különbség. Hátrányt jelentett számunkra, hogy nem tudtunk cserélni, hisz játékosunk sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. A második félidőben már a mi együttesünk is kicsit agresszívabb védekezésre váltott. Így alakult ki a végeredmény, 11 lett közte, ami lehetett volna több is, ha a befejezéseink pontosabbak, például a büntető lövéseké.

Gólszerzők: Balogh A. 9; Schreighart Á. 6/1; Balogh K. 3; Lődi D. 3/2; Juhász K. 2; Klébert E. 2; Mészáros B. 1
Sárgalap: 2 ill. 3
2 perc: 1 ill. 3
7 méteres: 10/3 3/1

Következő mérkőzés idegenben, Soponya ellen lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása