Az eredmény 8-42, (félidő 5-15) ismeretében tudható a mérkőzés lefolyása. Csapatunk végigszáguldott az ellenfelén, aki csak vergődött, illetve rengeteget szabálytalankodott. Ezt támasztja alá, hogy 2 piros lap, számtalan sok (8) 2 perc lett kiosztva az ellenfélnek.

Az egyik piros lap mögött szándékosság állt, ennek megfelelően a bírók feljelentették a vétkes játékost. Reményeink szerint nem lesz több hasonló durva és sportszerűtlen mérkőzésben részünk. A mérkőzés lefújását követően az ellenfél levonult a pályáról, felrúgva a sportszerűség szabályát, miszerint szokás megköszönni a mérkőzést. Ezért csapatunk összeállt kiabált egy nagy Bicskét és megtapsolta magát. Dicséret illeti a lányokat, hisz nem vették fel az ellenfél stílusát, játszották amit kellett és ennek meglett az eredménye.

Sárgalap: 3 ill. 1
7 méteres: 0 ill. 4/2
2 perc: 8 ill. 2
Kizárás: 2 ill. 0
Gólszerzők: Schreighart Á. 15/2; Balogh K. 11; Lődi D. 6; Balogh A. 5;
Pordán A. 2;  Mészáros B. 2; Klébert E. 1
 
A következő mérkőzést idegenben, Pázmánd ellen játszuk. Az utána következő 5 fordulót pedig itthon, melyre minél több szurkolót várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása