A mérleg eddig döntetlenre állt, ezen szerettünk volna javítani. Ennek érdekében mindent elkövettünk. A mérkőzést a 4. helyről vártuk, ami igen dicséretes helytállás. Az elején fej-fej mellett haladtak a csapatok. Sok kimaradt helyzet, sok büntető hibázás, sok technikai hiba jellemezte a játékot, mindkét fél részéről.

Az első félidő nagy részét együttesünk uralta. Az ellenfél kis mértékben és rövid ideig tudta átvenni az irányítást. Ennek megfelelően a félidő eredménye 10-7 csapatunk javára. Meglepő módon igen kevés gól esett az első félidőben.



A második félidő eleje egyértelműen az ellenfélé volt, azonban az egyenlítés nem sikerült számukra. A védekezés mindig akkor állt össze, amikor a legnagyobb szükség volt rá. A második félidő derekától kezdve mindössze 2 gólt engedtünk az ellenfélnek. Közben még azt is "megengedhettük", hogy heteseket hagyjunk ki. A végeredmény 18-13 lett. Az első félidei kevés gól szám, a második félidőre is jellemző volt, hisz kevesebb gól született, mint az első játékrészben. Ez azonban nem keserített el bennünket. A lényeg, hogy megint sikerült csapatként működni és nyerni. Egy hajtós, küzdelmes meccs volt. Aki látta ezt igazolhatja, hisz Martonvásár csapata nem rossz csapat, ezért is értékes ez a győzelem.

Gólszerzők: Schreighart Á. 5/2; Balogh A. 4; Balogh K. 4; Pordán A. 3/1;
Lődi D. 1; Klébert E 1;
Hétméteres: 9/3 ill. 7/4
Kétperc: 2 ill. 6

Az utolsó hazai mérkőzést a vereség nélkül álló Lovasberény együttesével játszuk itthon. Sajnos a realitás az, hogy sok sikerre nincs kilátásunk, csupán csapatunk tisztes helytállásában bizakodhatunk, nem adjuk könnyen a 2 pontot. Köszönjük az eddigi szurkolást, a sok-sok biztatást mindazoknak, akik a csapat körül tevékenykedtek ebben a szezonban!

Szeretnénk köszönetet mondani Monos Istvánnak és Molnár Csabának az új mezekért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása