Az első félidő még viszonylag kiegyensúlyozott játékot hozott, hisz félidőben 16-15 volt az eredmény. Egy hasonló második félidőben reménykedve vágtunk neki a szünet után. Sajnos azonban nem tudtuk az ellenféllel tartani a lépést. Az általuk lőtt 3-4 gólra csupán 1-2 gól volt a válasz. Elsősorban a védekezésünk nem működött megfelelően. Hatos falat védekeztünk, a második félidőben 5+1 váltottunk. Ennél jobban nem lehetett megnyitni a falat, mert igen jól cseleztek, fizikai előnyüket kihasználva az 1:1 elleni játékuk is nagyon jó volt.

A második félidő végére kicsit összeszedtük magunkat zsinórba lőttünk 3 gólt, de ez csak a szépítésre, a hátrány csökkentésére volt elég. Így alakult ki a végeredmény 34-26.

Gólszerzők: Balogh K. 8, Juhász K. 5, Pordán A. 5/1, Lődi D. 4, Schreighart Á. 2, Mészáros B. 1, Klébert E. 1

Sárgalapok: 3 ill. 1
Kétperces: 2 ill. 1
Hetes:  1/0 ill. 5/3
 
A következő mérkőzés Aba ellen lesz itthon. Előre láthatóan hasonlóan nehéz mérkőzés vár a lányokra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása