A mérkőzést nagy elánnal kezdtük. Szépen felépített, eredményes támadások jellemezték játékunkat. A védekezésben a 4:2 alkalmaztuk, próbálva megszűrni az ellenfél támadásait. Ennek következtében az ellenfél már a 7. percben időt is kért.

Kata a kapuban remekelt, hisz az első félidőben mindössze 13 gólt kapott. A válasz rá sajnos csak 11 volt. Az idő múlásával fáradt csapatunk, ami a pontosság, kellő koncentráció hiányához vezetett. Lehetőségünk volt több alkalommal az egyenlítésre, de nem akart összejönni. A második félidő 22. percétől volt egy kis rövidzárlat, zsinórban 4 gólt kaptunk. Ez a kihagyás egyértelműen a fáradtság számlájára írható.

Igaz, hogy nem sikerült megszerezni a 2 pontot, de egy küzdelmes, jó mérkőzésen maradtunk alul egy igen jó ellenféllel szemben. Küzdött csapatunk és ami még fontosabb, volt tartása, hisz egy percig sem adta fel a mérkőzést. Végeredmény 23-28 lett.

Gólszerzők: Pordán A. 6/1, Schreighart Á. 6, Lődi D. 5/1, Balogh A. 3,  Mészáros B. 2, Klébert E. 1,
Sárgalap:3 ill. 2
2 perces büntető: 0 ill. 2
7 méteres: 5/2 ill. 7/5

Következő mérkőzés 2008. április 20-án, 16:00-kor lesz Zsámbékon, az Általános Iskolában! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása