A csarnokban fergeteges hangulatot teremtettek a BTC „B közép” tagjai (ezúton is köszönet nekik). Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, hisz már ősszel is megküzdöttünk ezzel az ellenféllel. A meccs ennek megfelelően kezdődött, hisz az elején az ellenfél 3 góllal meglépett. Idő kellett ahhoz, hogy felvegyük a játék ritmusát. Ez szerencsére az első félidő 20. perc tájékán sikerült. Ezt követően már nem adtuk ki a vezetést a kezünkből. Néha jobban néha kevésbé sikerült tartani a kialakult a 4-5 gólos különbséget.

Nagy csata, hajtás és küzdés jellemezte a mérkőzés egészét. Nem volt egy percig sem kérdés, hogy megnyerjük, hisz olyan elszántság volt a lányokban, hogy csak a győzelem volt elfogadható számunkra. Percről percre őröltük fel az ellenfél erejét. A mérkőzést ennek megfelelően hozta a csapat, megszereztük a 2 pontot.

Nagyon egyenletes játékot mutattak a lányok, mindig volt valaki, aki hátára vette az együttest. A játék végére sikerült 6 gólos különbséggel megnyerni a meccset a végeredmény 21-27 lett. Kellett már ez a győzelem, hisz az elmúlt 2 fordulót nem sikerült hozni.

Köszönet a szurkolóknak, akik idegenbe is elkísérték az együttest és buzdították végig csapatunkat!

Góllövők: Schreighart Á. 6, Lődi D. 5/2,
Juhász K. 4, Balogh A. 4, Pordán A. 4/1,
Balogh K. 2, Klébert E. 2
Sárgalap: 2 ill. 2 2 perc: 3 ill. 5

7 méteres: 9/3 ill. 6/3

Következő mérkőzés: Bicskei TC - Soponya SE 2008. április 27., 11.00 óra, Szár Sportcsarnok. Mindenkit szeretettel várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása