A magyar ingatlanok mellett, spanyol, török, portugál, amerikai és kanadai ingatlanok is megtalálhatók portfóliójában.

Jack French szerint a magyar golfprojektek a külföldiek számára különösen jó befektetési lehetőségnek számítanak, hiszen itt még viszonylag kevés golfpályával egybekötött ingatlanos beruházás. Magyarországon alig több mint 20 pálya létezik, míg Csehországban már közel 70. Így azok, akik most akarnak beszállni a golfingatlan-piaci üzletbe, azok Magyarországot jó befektetésnek tartják, hiszen itt még nincs "túlkínálat" az ilyen típusú projektekből.

Az ír ügynökség tapasztalatait erősítik meg azok a kutatások is, amelyeket a KPMG végzett korábban: A golfpályák közelében épülő új lakások piacán akár 30 százalékkal magasabb árak is elérhetők, mint máshol. Sőt, a sikeres projektek első vásárlói 34 százalékkal fizetnek kevesebbet, mint akik a beruházás második vagy harmadik évében szállnak be - tette hozzá Kövesdi Marcell a Budapest Gate értékesítésért felelős igazgatója.

Kövesdi kiemelte azt is, hogy Jack French cége mellett, ötven külföldi üzletember tekintette meg a bicskei százmilliárdos beruházással épülő golfprojektet. A beruházás első ütemének 38 százaléka már el is kelt (120 ingatlan). Az ingatlanok 40 százalékát külföldiek vették meg.

Forrás: Világgazdaság 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása