A kezdést követően fej-fej mellett haladt a két csapat. Hol itt, hol ott volt az előny, meglépni egyikünk sem tudott. Az első félidő vége felé a 25. perctől volt egy kis kihagyásunk 10-6 oda. Ezt követően zsinórban 3 gólt dobtunk, ennek köszönhetően a félidő: 11-9 lett.

A pihenőt követően megint az ellenfél kezdett, jobban elhúzott 15-10-re. Próbáltuk a lépést tartani, de mindig csak megközelíteni tudtuk Rácalmás csapatát. Több oka is volt ennek. Hibáztunk a támadások befejezésekor, a bírok sajátos felfogású játékvezetése is elég meghatározó volt. Sokszor nem megérdemelten büntették együttesünket. A második félidő 22. percében még 2 volt a különbség, ekkor kaptunk 2 büntetőt, és 2 két percet is. Ezek a momentumok döntőnek bizonyultak, 23-19-re nyert az ellenfél.

Összességében egy küzdelmes, jó mérkőzésen maradtunk alul ezúttal. A statisztikából látszik, hogy háromszor annyit töltöttünk emberhátrányba, mint az ellenfél, valamint a heteseinket nem tudtuk értékesíteni.

A bicskei szurkolóknak köszönet, akik idegenbe is eljöttek, és buzdították csapatunkat!

A mérkőzés után egy kis meglepetésben volt része a csapatnak, és szurkolóinknak. Balogh István vendégelt meg bennünket egy kellemes ebéddel, és egy fagyival. Ezúton is köszönjük neki!

Gólszerzők: Lődi D. 7, Balogh A. 3, Balogh K. 3, Juhász K. 2/2, Pordán A. 2, Schreighart Á. 2,
7 méteres: 9/5 ill 6/2
2 perc:4 ill 12 perc.

Következő mérkőzés: 2008. május 18-án, 11.00-kor Pákozd csapata ellen, a helyszín Gárdony, Általános Iskola (benti, kis méretű pálya)! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása