5 gólt vágtak zsinórban, anélkül, hogy válasz érkezett volna. Az első félidőre ez volt jellemző, sok-sok gólra elvétve tudtunk eredményesek lenni. Kicsit megilletődötten, félénken játszottunk.

A lövések zömét lerohanásból kaptuk. Az ellenfél kihasználva hibáinkat átszaladt rajtunk, és többnyire eredményesen fejezte be az akcióit. Itt azonban meg kell jegyezni, hogy a bicskei lányok igyekeztek ilyen esetekben visszazárni megakadályozva ezzel a biztos gólszerzést. Ez jó néhányszor sikerült is. Az első félidő 12-5-tel fejeztük be.

A második félidőt egy huszáros kezdés jellemezte. Lendületes, gyors támadásokat vezettünk, és fejeztünk be eredményesen. 3-4 góllal megközelítettük az ellenfelet. A szufla azonban kicsit elfogyott és ismét kezdett elhúzni Seregélyes csapata. Hullámozó teljesítmény volt jellemző a meccs egészére. Sajnos a véghajrában folyamatosan nőtt a különbség, így a végeredmény 25-15 lett.

Az eredmény nem tükrözi azt, amit a lelkes szurkoló táborunk láthatott, küzdelmes, helyenként szép, kreatív játékot. Az ellenfél jobb volt, de nem ennyivel. A játékvezetésről pedig jót vagy semmit!

Itt szeretnénk megköszönni ismételten (már sokadszor) a „B közép” buzdítását!

Góllővök: Balogh A. 5, Lődi D. 4, Schreighart Á. 2, Klébert E. 2, Juhász K. 1, Balogh K. 1,
Sárgalap: 1 ill. 1
Hétméters: 5/3 ill. 7/2
2 perc: 1 ill. 3

Következő mérkőzés: 2008. május 31-én, 14.00 órakor, Martonvásárban lesz! Mindenkit szeretettel várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása