32-en voltunk, a hangulat fergeteges volt. Nevettünk, beszélgettünk, zenét hallgattunk és rövid időre senki nem volt beteg. Még azok is tudtak beszélgetni, akik máskor, a rohanó életben erre nem tudnak lehetőséget teremteni.

A helyszín: Szent Imre 31, Rizeg Ferenc és felesége: Zsuzsanna otthona, kertje volt, amit önzetlenül felajánlottak. A szervezésben, főzésben, beszerzésben, mindenben részt vettek, a rendezvény sikere, az Ő érdemük. Köszönjük! A háziaknak 3 szakácsnő segített, égett a kezük alatt a munka, 4 óra körül már olyan illatok szálltak, hogy a környék összes kutyája-macskája odagyűlt, az arra járók szimatolták, honnét jön ez az isteni illat! Ha még az ízeket is érezték volna! Olyan ízorgiát teremtettek, hogy minden ujjunkat megnyaltuk, ráadásul kétszer! Szakácsnénik! Minden elismerésünk!

Azért az hozzátartozik a történethez, hogy Bicske Város Képviselő-testülete 50 ezer forintot adott a Cukorkubnak a kertiparti megrendezéséhez. A rendezvényre a messze lakó tagokat Csúzy Dezső szállította. A rendezvény sikeréhez hozzájárult: Juhász Tibor borász, a fenséges ételekhez fenséges bor dukál! Máléhegyi Olivér 2007 (száraz, fehér) és Máléhegyi Cabernet Sauvignon 2007 (száraz, vörös) bora remekül kiegészítette a vacsorát. Nagyon sokan készültek az összejövetelre, házi süteményekkel, borokkal. És persze a Vöröskereszt és a Petőfi Művelődési Központ sem maradhat ki a felsorolásból, hiszen a Cukorklub működéséhez szervesen hozájárulnak!

A rendezvényünk előtt telefonon felhívott a Helyi téma szerkesztője, és meglepetésünkre egy kiküldött fotós (Ivanics Imre) is a rendelkezésünkre állt, megörökítette az eseményt! És rengeteget segít az írások megjelenítésének lehetőségével: a Bicskei Élet, a www.bicske.info, és természetesen a Fejér Megyei Hírlap. Ha valaki az előző felsorolásból kimaradt, attól bocsánatot kérek!

Szóval jó volt, vidám volt, csak sajnos rövid volt! Nem csüggedünk, már a következő rendezvényen jár az eszünk, gondolkodunk rajta, hol és hogyan is lehetne valami ismét ilyen jó! Mindenkinek köszönet, a szervezőknek, szakácsoknak, támogatóknak és természetesen a RÉSZTVEVŐKNEK!

Farkas Tünde
Cukorbeteg Klub vezetője


UI: a képek megtekinthetőek a fotóalbumban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása