Üllőre költözik a Spar

2008.08.26. 18:22

Az M0 és M4 utak közötti 140 ezer négyzetméteres telken egy éve kezdődött meg a 47 ezer négyzetméteres logisztikai központ építése. Elsősorban Kelet-Magyarországot akarják ellátni az új logisztikai központból, de az összes üzlet számára innen szállítják majd a csomagolt baromfit, valamint a zöldséget és gyümölcsöt. Tehermentesíteni akarják ugyanis a bicskei raktárt, mely csak 35 ezer négyzetméteres.

A Plus átvételével egyébként a Spar beszállítóinak rendelésállománya éves szinten körülbelül 50 milliárd forinttal emelkedik meg. Feiner Péter, a jelenleg már 380 egységgel rendelkező hálózat vezérigazgatója a lapnak elmondta, hogy az üzlethálózat kínálatának több mint 90 százaléka hazai termék, és ezt az arányt a jövőben is tartani fogják.

Forrás: ingatlanmagazin.com 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása