A kezdés nagyon huszárosra sikeredett, hisz az első félidő közepéig kézben tartottuk az eredményt. Jól igazolja ezt az állítást az, hogy az ellenfél edzője nagyon hamar időt kért, hogy rendezze csapata sorait.

Ezt követően kiegyenlítettek (12-12) az első félidő 25. percében. Majd egy kis hullámvölgybe kerültünk, az ellenfél 5 gólt dobott, míg mi csak 1. A félidő eredménye 17-13.

A második félidőt ismét nagy lendülettel kezdtük. Sikerült 2 gólra is felzárkózni, volt tartása a csapatnak. A 2. félidőben állandósult a hazaiak vezetése.

Az utolsó 10 percben nagyon meglógtak, elfáradt csapatunk (rövid volt a kispadunk). Pozítiv dolog, hogy mindvégig hajtottak a lányok, hogy tisztes vereséggel hagyjuk el a pályát.

Meglett a küzdés eredménye, hiszen  a végére 7 lett közte (35-28). A vereség ellenére dicséret illeti a lányokat. Vannak még hiányosságok játékunkban, de azon leszünk, hogy ezeket javítsuk. A védekezésünk ezen a meccsen jól működött. A támadások befejezésére kell jobban figyelnünk, hogy a gyors gólokat el tudjuk kerülni.

Gólszerzők: Őri E . 9,  Pordán A . 7,  Balogh A. 5, Juhász K . 3, Mészáros B . 2, Balogh K . 2

A következő ellenfél Lovasberény, a tavalyi bajnok lesz. A mérkőzésre szeptember 14-én, 11.00 órakor kerül sor a szári csarnokban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása