Az 1933-as születésű Böröczki József az 1950-es és 60-as években jobbhátvédként játszott abban csapatban, amelynek edzője Bacsa László volt.
- Csöndes, igazi csapatember volt, végrehajtotta a mérkőzéseken azt, amit az edző kért tőle, technikás játékos volt és a védő feldatát mindig megbízhatóan látta el - emlékezik Csoszár (Juhász Ferenc), csapatunk legendás centere, Böröczki József jobb hátvéd csapattársa.
- Nem volt "hangadó" típus, csöndes ember volt. A vérében volt a futball, de stabil játékot nyújtott mindig, azt hozta ki magából, amit csak tudott. Befogadta és jóindulatával bátorította a nála fiatalabb játékosokat, ahogy engem is, igazi barát lett ő - teszi hozzá Csoszár -, aki 14 évesen, a 8. osztály elvégzése után, 1957-ben került a Bicskei TC ifi-csapatába.
      
Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása