Külterületi út

2008.10.08. 11:57

Sok víz folyik a csákvári útra. Volt már itt komoly autósbaleset emiatt, s a közlekedés is lebénult, s autókár is keletkezett - hangzott el a legutóbbi testületi ülésen. Az út, mint kiderült, az önkormányzat tulajdona, ezért is vetődött fel, hogy tenni kellene itt valamit. Ez a szakasz meglehetősen szűk, a növényzet belóg, a karbantartás pedig enyhén szólva is hiányos.

A testületi ülésen még az is elhangzott, hogy életveszélyes itt a közlekedés, hiszen sokan járnak rajta gyalogszerrel is - dolgozni járnak rajta a szeméttelepre.

A városban azonban rengeteg vízelvezetéssel kapcsolatos probléma van, mérlegelni kell, hol foglalkozunk ezzel - mondta egy képviselő -, s bizony a belterületi utak elsőbbséget élveznek ebben a problémakörben.

A csákvári út elkerülését javasolják többen is a testületben, noha a karbantartás az önkormányzat feladata lenne. A tél azonban jön, ahogy a víz is, s ha valakit itt kár ér, megkérdezheti: ki a felelős?

Forrás: Fejér Megyei Hírlap 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása