A létszám teljes volt. Mindenki vette a fáradtságot és eljött, hogy együtt búcsúztassuk ezt az évet, igaz, kissé korán. Mivel a cukorklub minden hónap utolsó szerdáján tartja összejövetelét, így a decemberi az ünnepek miatt kimarad.

Hogy ünnepeltünk? Mint minden rendezvényünkre már több évre visszamenőleg, a Petőfi Művelődési Központ biztosította a termet. Szerencsére minden remekül sikerült!

A vacsora délelőttjén még úgy tűnt, nem lesz a "fa alatt" ajándék, de szerencsére vannak jóérzésű emberek, akikre mindig számíthatunk, most is a segítségünkre siettek, adományokkal tették teljesebbé az ünnepet.

Szilágyiné Dr. Halász Éva, az Aranysas gyógyszertár vezetője, Czigány Norbert az Oroszlán patika vezetője, Demeterné Parti Katalin a Támasz gyógyászat segédeszköz üzlet vezetője értékes ajándékokat adott. Nagy hasznára vállnak ezek az adományok a cukorbeteg embereknek! Köszönjük! A Béres Alapítvány is küldött minden tagunknak 1-1 Béres cseppet.

A vacsorát a Báder fogadó biztosította számunkra. Bőséges, ízletes, meleg vacsorát szolgáltak fel, minőségi módon. Mindenki elégedetten mosolygott a vacsora végén. Marika! Ezer köszönet! A hangulatot fokozta Ferenczy István zenéje. Még táncra is perdültünk. A Friss&Ropogós pékségtől pogácsát kaptunk.

Búcsúzáskor mindenki azt mondta: januárban a klub köveztkező összejövetelén találkozunk, 2009. novemberben újra együtt búcsúztatjuk az évet! Úgy legyen!

Farkas Tünde
cukorklub vezetője

A fotók megtekinthetők ide kattintva. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása