A Spar Magyarország Kft. ügyvezetője, aki egyben az Országos Kereskedelmi Szövetség elnöke is, a Fejér Megyei Hírlapnak elmondta: a Spar bicskei raktárát és húsüzemét jelenleg nem érintik a gázfogyasztással kapcsolatos korlátozások, ugyanis nem esik bele az első körben érintett nagy fogyasztók kategóriájába. De, mint Feiner Péter mondta, még a második csoportban sincsenek, akiknek egyébként a csütörtöki értesülések szerint már egyébként sem kell tartaniuk a gázmegvonástól.

"A Spar üzeme és raktára a harmadik csoportba esik, így minket most nem érint a korlátozás. Ennek ellenére, a helyzetre való tekintettel mi is igyekszünk csökkenteni a gázfogyasztásunkat. Csökkentjük a hőmérsékletet, a melegvíz-fogyasztást, a fűtést. Elsődlegesen azonban az a fontos, hogy a raktár és az üzem ellátását tudjuk biztosítani" - mondta Feiner.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása