– A telepen nagy létszámú családok élnek, és gondot okoz, hogy az itt élő kicsik nem kerülhettek be a helyi oviba, mert nem volt elég férőhely. Sok óvodás kistestvére ezért nem járhat ide – mondta Iványi Ferencné vezető óvónő.

A szülők nem akarják másik oviba vinni a gyermeküket, hiszen épületen belüli átalakítással megoldható lenne a negyedik csoportszoba. Ezért – az óvoda dolgozóival és a város vezetőivel egyetértésben – a szülői munkaközösség jótékonysági bált szervezett február 21-re, és a bevételt csoportbővítésre fordítják. Az átalakítási munkára egyre több szülő jelentkezik, van köztük tervező és kivitelező is.

– Szinte minden feladatra akad már szakember apuka. Már csak az alapanyagok árát kellene valahogy előteremteni – mondta Iványi Ferencné.

Forrás: Helyi Téma 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása