Kezében virágcsokorral, vállán retiküllel haladt a hölgy február 23-án hétfőn délelőtt a Jakab közön az Arany János utca felé egyedül.

Közvetlenül mögötte lépkedett támadója, ami elejétől fogva gyanút keltett benne, majd autó érkezett, amit kissé lehúzodva elengedtek. A fekete kapucnit fején viselő fiatal bűnöző a 64 éves hölgy mellé érve rángatni kezdte táskáját. A hölgyet lökdöste és azt kiabálta: - "Adja ide, add már ide."

"Nem adom, nem adom, takarodj innen!" - mondta a megtámadott többször is, s mivel igen karakán természet, párszor szemközt is csapta virágcsokorral a támadót. A kezdő bűnöző belátta, hogy esélye sincs az "önvédelmi virágcsokorral", ezért sietős-nagy léptekkel elindult vissza, a bicskei fő utca felé és mindenféle mocskos dolgot kiabált áldozatának. Aki azért nem tett feljelentést, mert szerinte az a személyleírás, amit a rendőröknek ő adni tudott volna, nem lenne elég a kézrekerítéshez. Szakértők szerint azonban ilyen esetben mindenképpen feljelentést kell tennünk, mielőbb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása