Még keresi a rendőrség azt a három ismeretlen férfit, akik március 4-én este 19 óra 50 perc körüli időben Bicskén a Szent István úton lévő házában kiraboltak egy 70 éves asszonyt. A tettesek olyan ürüggyel csöngettek be a nénihez, hogy a kertjében betörőt láttak.

Miután az asszony beengedte őket a bejárati kiskapun, egyikük a kert hátsó része felé ment – mondván, elfogja a betörőt. Egy másikuk addig betessékelte a teraszon a bejárati ajtóig, majd ott belökte a házba. Ekkorra már a harmadik társuk is a házban volt. Az előszobában található telefonvezetékkel, valamint gyorskötözővel, illetve sállal végtagjait megkötözték, majd száját is bekötötték, mialatt folyamatosan bántalmazták.

Ezt követően az egész lakást felforgatták, elvitték 100.000.- Ft készpénzét, valamint ujjáról lehúzták lila köves gyűrűjét. Miután távoztak a helyszínről az asszonynak sikerült lábáról a kötést kioldozni, majd segítséget kérnie szomszédban lakó testvérétől, és értesíteni a rendőrséget. Az idős hölgy a támadásban nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Kettőjükről személyleírás és grafika áll rendelkezésre.

Az egyik támadó 25 év körüli, kb.185 cm magas, közepes testalkatú, fehér bőrű férfi. Haja rövid, barna. Az elkövetéskor szürke színű dzsekit viselt.

A másik férfi 20 év körüli. Kb. 160-175 cm magas. Kreol bőrű. Haja rövid, fekete. Szeme sötét színű. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű, rövidkabát volt rajta.

A Bicskei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a személyeket felismeri, róluk, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a bicskei nyomozókat a 22/566-020-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es segélyhívók bármelyikén.

Forrás: Objektív Hírügynökség 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása