A két férfi autóját az Enyingen járőröző rendőrök azért állították meg, mert a sofőr telefonált. Az intézkedés közben a férfi a feljelentést készítő rendőrre támadt, le akarta fejelni, majd amikor megbilincselték, társa (az autó utasa) előbb megpróbálta őt kiszabadítani, majd egy ház udvarába menekülve fenyegette és hergelte a járőröket. Hiába: az ő kezére is bilincs került.

A bicskei rendőrkapitány kivizsgálta az ügyet, s mivel az intézkedést jogszerűnek, szakszerűnek és arányosnak találta, a két férfit hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentette - tájékoztatott R. Szabó Ágnes, a megyei rendőrfőkapitányság szóvivője. Az ügy, mivel rendőr a sértett, az ügyészségi nyomozó hivatalhoz került.

A férfiak - akik közül értesüléseink szerint az egyik  a Cosma-gyilkosság egyik gyanúsítottjának rokona - szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: fmh.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása