Elöljáróban egy kis statisztika az elmúlt évekből a Martonvásári KSE - mostani ellenfelünkkel eddig lejátszott mérkőzéseiről.

2006-2007:
Martonvásári KSE-Bicskei TC 32-21
Bicskei TC-Martonvásári KSE 24-18

2007-2008:
Bicskei TC-martonvásári KSE 18-13
Martonvásári KSE-Bicskei TC 27-21

2008-2009:
Martonvásári KSE-Bicskei TC 25-19

Tehát a papírforma szerint az esélyesek mi voltunk... Nagy fogadkozások, és természetesen hatalmas tenni akarás volt már az öltözőben, hiszen az ősszel meglepetésként 6 gólos vereséget szenvedtünk a minősíthetetlen talajú beton pályán, így mindenki revánsot akart venni!

A mérkőzést a Vatali-Balogh A- Mészáros-Pordán-Balogh.K-Lődi-Klébert felállással kezdtük. A cserepadon a Szalontai-Őri-Dornyi-Juhász-Csuthi ötös várt játékra.

A játékvezetői kettős rangadóhoz méltóan a megyei elithez tartozó Babiczky Tibor és Kosztend Szabolcs volt.
Szezon elejei forma. Röviden ennyit lehetne elmondani az első 6-7 percről, mert mint ha a csajok az öltözőben maradtak volna. A Martonvásár kihasználva az eladott labdákat ripsz-ropsz 3 gólos vezetést szerzett, 1-4. Nincs mese, cserélni kellett. Beállt Őri Erika és nevéhez méltóan Őr(öln)i kezdte az ellenfelet. Hamar felzárkóztunk, majd a félidő közepétől átvettük a vezetést. Cseréltünk kapus poszton is, Vatali Ági minden labdába beleért, de nem volt szerencsés, befele pörögtek a lövések. Szalontai Adri rögtön egy parádés védéssel kezdett, majd ezt követően még kettő bravúrral járult hozzá ahhoz, hogy jobban megléphessünk. Innentől kezdve megnyugodott a csapat és a saját tempónkban játszhattuk a meccset átvéve az irányítást! A vendégeket megzavarta a soha nem látott néző sereg, illetve a „B” közép félelmetes hangereje! A félidőben 15-10 es vezetéssel mentünk pihenőre.

A térfélcsere után megint beragadtunk. Bár dobtunk gólt, az ellenfél kapuvédője néha a lehetetlent is kiszedte, és az ebből történő indításokra nem volt ellenszer, így megint egy rossz etapot fogtunk ki. 5 perc alatt mindössze kettőt dobtunk a vendégek négy góljával szemben. Időkérés, egy kis taktikai átbeszélés, és minden rendben volt, mert egy teljesen más csapat lépett a pályára! Kemény védekezés, nagyon sok labdaszerzés, és ezekből kiváló lerohanások és magabiztosan értékesített ziccerek kellettek ahhoz, hogy egyre jobban elhúzzunk. Fizikálisan kezdtük felőrölni a vendégeket, már nem volt hangos a kispadjuk egy-egy dobott gól alkalmával. Feltámadt a „B” közép is. Zúgott a „MINDEN BELE-MINDENT BELE!” Szédületes végjáték következett, majd jött a kiütés. A szurkolók rászámoltak 29-19-nél ellenfelünkre, akik feladták...

A vége 31-21, ami 2 pontot és egy nagy lépést jelent a felsőház felé! A lányok vastaps kíséretében mehettek az öltözőbe!

Nagyon örömteli tény, csapatunk új játékosai hasznosan vették ki szerepüket a győzelemből, a régi játékosok pedig rutinjukkal járultak hozzá a sikerhez!



Rehák Zsoltné (edző, Bicskei TC):

Nagyon örülök, hogy nagy gólkülönbséggel sikerült ezt a meccset hozni, ugyanis a gólarány és az egymás elleni eredményben jobban vagyunk jelenlegi legnagyobb riválisunknál, így nagy lépést tettünk a felsőház irányába. Dicséret illeti a lányokat, mert a győzelmi kényszer ellenére nagyon nagy kedvel és felszabadultan játszottak. Munkánk elérte célját! Ellenfelünket is elismerés illeti, hiszen nagyon sportszerűen játszottak, s ha megnézzük a csapatok átlag életkorát, jól helyt álltak a lényegesen idősebb kerettel ellenünk. Köszönöm a csapat nevében, a kilátogató szurkolóknak a bíztatást, a „B” középnek a frenetikus hangulatot. A győzelemmel sokunk nagy lelki tehertől szabadult meg, így ha páholyból nem is, de felszabadultan várhatjuk a Pákozd elleni mérkőzést!

Gólszerzők: Őri E17/1, Juhász K 5/3, Lődi D: 4, Balogh K: 3,Pordán A: 2
Hétméteresek: 7/5, ill. 7/4
Kétperc: 2 ill. 1

A csapat legközelebb 2009. március 28-án szombaton 17.00 órakor idegenben lép pályára Gárdonyban, a Gárdonyi Géza Általános Iskolában (Bóné Kálmán u 14/b) ahol a Pákozd csapatával játszunk. Várjuk a csapat szimpatizánsait, szurkolóit!

Adravecz Attila

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása