Lesz-e még Bicskei Élet?

2009.04.01. 21:32

Ezt a kérdést még az illetékesek sem tudták pontosan megválaszolni munkatársunknak, híroldalunk a városvezetés állásfoglalását kérve hamarosan foglakozik az ügy részleteivel.

A havi 330 ezer forintért Komáromban előállított lap 3300 háztartásba jut el. Főszerkesztői tiszteletdíjjal és járulékaival együtt, beleszámítva az évi 250 ezer forintos terjesztési költséget - évi kb. 5 millió forintba kerül Bicskének a lapkiadás.

A Bicskei TV és Bicskei Élet költségeire információink szerint jelenleg 4,8 millió forint áll rendelkezésre. Az illetékestől tájékoztatást kértünk és kapunk hamarosan a Bicskei Élet városvezetés által elgondolt jövőjéről. Annyi azonban bizonyos: az önkormányzatnak tájékoztatási kötelezettsége van Bicske felé. Világháló nincs minden lakásban. Kábeltévé a bicskei otthonok kb. 35 százalékában, 1200 lakásban található. Maradhat tehát a polgármesteri hivatal előterében kifüggesztett tájékoztatás avagy a lapnál sokkal olcsóbb testületi döntéseket tartalmazó önkormányzati hírlevél minden postaládába. Minderről későbbi tudósításban és talán véleménycikkben is beszámol a bicske.info. Annyi bizonyos, hogy a lapot, ha lesz, a legújabb médiakoncepció szerint a tévé kuratóriuma fogja irányítani egy testületnek benyújtott tervezet szerint. Hogy ez utóbbi döntés vajon miért született, azt következő írásunk előtt igyekszünk megérteni...

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása