Patrik Pekingben egy éve

2009.04.04. 10:56

Patrik angolt tanít és kínai gyógyászatot tanul. Érdekli minden, ami keleti kultúra, ezért a blogjában lévő írások szólnak hétköznapi dolgokról, pl. focicsapatának szerepléséről, szól politikáról, vallásról és kultúráról. Patrik másik ismert érdeklődési területe a futball kapu védése, különben kifejezetten jó humorú és kedves ember.
Barbarians(UK)-Teppen(Japán) 1:1

A japánok elszámolták a stratégiát és egy erősen szerencsés góllal tudtak csak egyenlíteni a második félidő közepén. Sajnos a gólban erősen benne volt a műholdproblémákkal küszködő magyar kapus, akit zavart a kilátásban két angol kastélytorony. De az eredmények az angol csapatot igazolják, és a magyar kapust is, mivel mióta az angol-magyar közreműködés életbe lépett az angol csapat még nem szenvedett vereséget. Ami roppant fontos, mivel előtte nem volt győztes meccsük sem, azóta pedig két X mellé begyűjtöttek 9 pontot, az az három győzelmet.

A magyar kapus bosszankodott a meccs után, de neki is elévülhetetlen érdemei voltak az egy pont megszerezésében. Többször hárított nagy bravúrral, és tartotta az eredményt. Egyszerűen nem volt szerencséje annál az egy lövésnél, ami becsorgott a kezéről. "Unlucky" mondják erre az angolok. Nem szapulnak, nem sértegetnek, egyszerűen, "Unlucky". Azért ez jó dolog, nem kell magunkat hibáztatni. Mi értelme egyébként is? Előre kell nézni a biztató jövőbe, dolgozni a jobbért és harcolni jogainkért.

A lényeg az, hogy jó lesz majd Patrikkal találkozni, a Homályban valszeg lesz egy Pekingi Este a haveroknak.

http://www.karmapatrik.blogspot.com/

IzingA.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása