Gimi kontra Bora

2009.04.10. 14:09

Közben a megyei közgyűlés néhány db vadonatúj Volkswagen Bora személyautót vásárolt az elnökség tagjainak, egész évre vállalva a benzinköltséget. Hivatalos vélemény szerint a költségvetés csökkentésre azért van szükség, mert az eltörölt haláladó miatt 30 százalékkal csökkent a megyei adóbevétel.

A bicskei Gimi alapítványa egy akciót hirdetett. Az alapítványnak ajándékozott műtárgyakat műárverezték volna. A bevétel minden forintját a Gimi kapta volna meg. Ezt a jótékony gesztust a Gimnázium megyei fenntartója csak hosszú idő eltelte után engedélyezte. Talán azért tartott hosszú ideig, mert ez az akció, bármilyen tisztaszívű is, nem szolgálja a vadi új állami Volgával bocsánat Borával gördülő, állami pénzből tankoló megyei vezetők PR érdekeit, hiszen azt mutatná be, hová juttatták 55 éves oktatási intézményünket. A brutális költségvetés-csökkentésről sokaknak eszébe jutott ez a kérdés: "meg akarják szüntetni a gimit?"

Reméljük nem és Fehérváron is a fejükhöz kapnak.

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása