A polgármesteri hivatal megtalálta azt a céget a MÁV-on belül, amely a várótermek állapotáért felel. A cég két munkatársa takarította el a romokat. Az ablakot beüvegeztették. A falak kimeszelését még nem végezték el, az üveges faliszekrény mögött vasárnap délután még csakis az érkező vonatok táblázata volt látható, a peronon majdnem végig üvegszilánkok várták a söprűt.

A téli hóeltakarításról megtudtuk, hogy azt a MÁV Zrt. nem végezte el, ezért a Városgazda Kft. vonult ki dolgozni mindkét állomásra. A vasútnak már télen kiszámlázott munkadíj máig nem érkezett meg Bicskére...

Fotó: Izing Máté

A bicskei mentők és tűzoltók nyílt levelének konkrét témája ügyében vagy nem történt hírértékű mozzanat a bicskei polgármester és a MÁV vezér találkozója óta, vagy portálunk nem tud róla. Éppen ezért igyekszünk mielőbb tájékozódni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása