A tornán résztvevő csapatok:
Felcsút, Pázmánd, Etyek, Szár, Csákvár, Bicske és a tornán először résztvevő Lovasberény.

A bicskei U9-es csapat tagjai:
Proszammer Richárd; Fekete Zsolt; Nagy Dominik; Dóbiás Bence; Németh Éva; Szerencsés Krisztián; Jakab Dániel; Bojtán Attila; Mata Zsolt; Milák Károly; Mészáros Miklós

Csapatunk az első kör küzdelmeiből kimaradt, így a srácoknak lehetőségük nyílt feltérképezni az ellenfél, Csákvári TE játékát.

Fiataljaink az előző tornák során, a sorsolásból kifolyólag rendre elkerülték a kiváló játékerőt képviselő Csákvár csapatát, így rendkívüli lelkesedéssel és győzni akarással várták a kezdő sípszó hangját.

A mérkőzés csákvári támadásokkal indult, de ezek rendre csődöt mondtak a védelem és kapusunk Ricsi közreműködésével. Helyzeteket sikerült kialakítani, de ezeket egyik együttesnek sem sikerült gólra váltania, így a rendkívül szervezetlen játszó „Ágoston legények”, megérdemelt gólnélküli döntetlent értek el a Csákvári TE ifjoncai ellen.

A második megmérettetésre a tornán először résztvevő Lovasberényi U9-esek ellen került sor. A fiúk (és Éva az egy szem lány) gólra éhesen futottak ki a pályára. Sokat nem is kellett várni, Cincó a jobboldalról mesébe illően tömte labdákkal csatárunkat Danót, míg Éva középen elsöprő erővel oltotta ki a csírázó lovasberényi támadásokat. A kiváló játéknak meg is lett az eredménye, Danó 4 és Cincó 1 góljával kiütéses győzelmet arattunk (5:0).

A harmadik mérkőzésünkön-Szár csapata ellen- is folytatódott csapatunk veretlenségi sorozata, annak ellenére, hogy az egész torna alatt kiválóan védő Ricsi hálójának érintetlensége 8 meccs után megszakadt.  A Szár ellen lehetőséget kaptak az U9-es korosztály újoncai is, akik lelkesedésükkel és bizonyítási vágyukkal hozzájárultak a 2-1-es bicskei győzelemhez. Bojtán Attila figyelemre méltó játékával, kiváló védőmunkájával bizonyította, hogy lehet rá számítani ebben a csapatban. A mérkőzés Bicskei gólszerzői: Németh Éva, Jakab Dániel.

A torna befejező összecsapását a Felcsút SE győzelemre éhes ifjú titánjai ellen vívtuk. A fiúk fogadkoztak, hogy a múltkori 0-0-s döntetlen után most legyőzik a Felcsút gárdáját. A mérkőzés egyenlő erők küzdelmét hozta, a bicskei és a felcsúti kapu előtt is alakultak ki gólhelyzetek. A mérkőzés kimenetelét Danó mesteri ballábas lövése döntötte el, mely a kapufáról vágódott a hálóba. Ezzel a góllal 1-0-ra nyert a csapatunk, és ismét megőrizte veretlenségét.

A szervezők 3 játékosunkat jutalmazták a tornán mutatott játékuk alapján oklevéllel:

Jakab Dániel 6 góllal a torna gólkirálya lett az U9-es korosztályban
Proszammer Richárd a torna legjobb kapusa címet kapta
Németh Évát a legjobb lány játékosnak választották

A NUPI tornák következő fordulójának lebonyolítására 2009.május 17.-én kerül sor a Felcsút SE sporttelepén. Minden szurkolni vágyót és érdeklődőt szeretettel várunk.

Gratulálunk a fiúknak, HAJRÁ BTC!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása