Május 17-én megrendezésre került a NUPI (Nemzeti Utánpótlás-nevelési Intézet) keretei között szervezett torna következő fordulója, melyen a körzet U7, U9 és U11-es csapatai vettek részt.

A nyárias délelőttön, melyen a hőmérő higanyszála alulról verte a 30 Celsius fokot, szépszámú nézősereg kísérte el ifjainkat a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia edzőkomplexumába.

A bicskei U9 a tőle megszokott magabiztossággal, a torna legjobb összjátékát nyújtó csapatként megőrizte veretlenségét, és ismételten veretlenül zárta a tornát.

A tornán résztvevő csapatok:

Felcsút, Pázmánd, Etyek, Szár, Csákvár, Lovasberény és Bicske.

A bicskei U9-es csapat tagjai:

Proszammer Richárd; Fekete Zsolt; Németh Éva; Szerencsés Krisztián; Jakab Dániel; Bojtán Attila; Mata Zsolt; Milák Károly; Komáromi Dávid; Balogh Levente

Edző: Ágoston László

Első mérkőzésünket a házigazda Felcsút csapatával játszottuk, így a nap rangadójára egyből sor került.

Az összecsapás hazai rohamokkal kezdődött, melyeket Ricsi parádés védéseivel sikerült visszavernünk, majd Cincó kétszer is kihagyhatatlan helyzetbe hozta csatárunkat Danót, aki sajnálatos módon ezeket kihasználni nem tudta. Ezután egy felcsúti kontratámadásból gólt kaptunk, de ez nem törte le a fiúk győzni akarását. Cincó indult meg a jobbszélen, majd egy csúnya, hátulról történő becsúszás után szabadrúgáshoz jutottunk. A pontrúgást maga a sértett végezte el, kapura lőtt és a labda a jobb felső sarokba vágódott. Ez a gól újabb erőt adott együttesünknek, de az idő lejárta miatt gólt már nem sikerült szereznünk, így maradt a döntetlen végeredmény. A játék összképére jellemző, hogy míg a Felcsút játékosai örömmel, addig a bicskeiek lehajtott fejjel hagyták el a pályát.

Felcsút-Bicske 1:1

A következő meccsen Szár gárdája ellen léptek pályára fiataljaink. A csata kiegyenlített küzdelemmel kezdődött, majd Danó és Éva góljaival bebiztosítottuk a győzelmet.

A mérkőzésen a játékot végig uralta csapatunk, a szári együttes gyenge próbálkozásai már a középpályán elhaltak.

Szár-Bicske 0:2

A soron következő megmérettetés Lovasberénnyel szemben érte gárdánkat. Erőfölényünk már az első perctől kezdve megmutatkozott, így Danó 5, Éva és Cincó 1-1 góljával papírforma győzelmet arattunk.

Lovasberény-Bicske 0:7

Utolsó erőpróbánkat a Csákvár U9-esei ellen vívtuk, ami két fáradt együttes csatáját hozta. A bicskei srácokon látszódtak az előző, kiütéses diadal fáradalmai, de a mérkőzést így is irányítva, gólhelyzeteket kialakítva 0-0-s döntetlent értek el a zárfordulóban.

Csákvár-Bicske 0:0

A torna szervezői Németh Évát jutalmazták külön díjjal a teljesítményét elismervén.

Ezzel véget értek a 2008-2009-es szezon NUPI rendezvényei. A bicskei U9 kiemelkedő teljesítménnyel veretlenül zárta az idényt. Érdemes itt megjegyezni, hogy a körzeti U9-es válogatottba 4 bicskei ifjonc is bekerült a szezon alatt (Ricsi, Danó, Cincó és Bence), és a székesfehérvári sóstói stadionban is megmutathatta tudását.

Gratulálunk a fiúknak, az edzőnek, és sok sikert a következő U9-es szezonra.

Azon fiataloknak pedig kitartást és sok örömet, akik az őszi idényben egy korosztállyal feljebb lépnek és már az U11-ben kergetik a labdát és viszik sikerre a BTC-t.

Szép volt fiúk! Csak a BICSKE!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása