A jelenleg három csoporttal működő tagóvoda szülei megértve a helyzetet, felajánlások sorával álltak elő a terv megismerésekor. Számos bicskei vállalkozó ingyen ajánlotta fel a segítségét szülőként, vagy szülői ismeretség révén a tervek elkészítéséhez, illetve azok megvalósításához. Az eddigi felajánlások forintosított összege, meghaladja az ötmilliót.

A tervek szerint a bővítés két ütemben történik meg. Az első ütemet az idei évre tervezik, melynek során a jelenlegi tornaszobából alakítják ki a szeptemberben induló negyedik csoport helyét. A szoba kialakításához folyamatosan érkeznek a szülők, munka, pénz, és berendezési tárgy felajánlásai.

A második ütem a jövő évben kerül megvalósításra, mellyel kapcsolatban a fenntartói hozzájárulásról a képviselő-testület május végi ülésén döntött. Ennek értelmében akadálymentessé teszik az épületet, aminek részeként lift beépítésére is sor kerül, valamint a jelenlegi padlástérben kialakítanak egy új tornaszobát. A jövő évi terv megvalósításához az önkormányzat a MAVIR Zrt. által, a városnak felajánlott összegből 15,3 millió forintot biztosít. A jelenlegi ismeretek szerint ez az összeg fedezi is a második ütem költségeit.

Forrás: bktvweb - D.Gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása