A bicskei Jobbik sajtóközleménye, avagy egy választás margójára.

Kedves bicskeiek, a 2009. 06. 07-én lezajlott EP választások után az első eufória elmúltával, pár gondolat a választásról.

Az első szó, ami eszembe jut a köszönöm, az első érzés, ami támad bennem a hála.

Köszönöm a bicskei Jobbik tagjainak, szimpatizánsainak a munkát, (a szórólapozást, a plakátozást - nem baj, ha esik, nem baj, ha fúj, igaz, Gabesz!) ami a család, és vagy a jól megérdemelt pihenés elől, vette el a mindnyájunknak drága időt.

Köszönet nekik, kik még hisznek egy szebb jövőben és hajlandóak tenni is érte.

A hála, amit érzünk a bicskei választóké, a bicskei embereké, akik bebizonyították, hogy bár lehet a magyart ostobának nézni, csak attól az még nem lesz az. Hálásak vagyunk, hogy igazolták reményeinket: a Jobbikra leadott szavazat nem elveszett szavazat! A város felemelte a fejét, hogy egy klasszikus szavaival éljek: ”nem kicsit nagyon!”, és, hogy ez menyire nem üres propaganda, álljon itt két adat a bicskei választási eredményből: Jobbik 475 szavazat, MSZP 430 szavazat, jól látod kedves olvasó Bicskén a Jobbik lett a második erő!

Lépten-nyomon a bizalom árad felénk és a kíváncsiság, az elsőre méltónak kell lennünk, a másodikat ki kell elégítenünk  

Köszönjük Bicske.

Rihó Krisztián a bicskei Jobbik elnöke.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása