Többek között az U19-es és U17-es labdarúgócsapatokra érvényes szakmai együttműködési megállapodást kötött csütörtökön a felcsúti Puskás Ferenc Akadémia az FC Fehérvárral. A szakmai munkát Mezey György korábbi szövetségi kapitány, a fehérváriak sportigazgatója, a Puskás Akadémia szakmai irányító testületének tagja felügyeli.

Szöllősi György, a felcsúti akadémia kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a határozatlan időre érvényes szerződést Székesfehérváron írták alá.

A megállapodás értelmében az országos kiemelt bajnokságban a két korosztályos gárda Puskás Akadémia Fehérvár néven lép pályára. Ezenkívül a klubok kölcsönös pálya- és létesítményhasználati lehetőséget biztosítanak egymás számára.

Forrás: MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása