– A magyar gazdákat minden eszközzel támogatni kell. Az elmúlt években a magyar áruk szinte teljesen kiszorultak a hipermarketek polcairól. Ezért örömmel jelentem be: Fejér megye is csatlakozott azon megyékhez, ahol lesznek szociális boltok. Sőt szociális bolthálózat létrehozásában segítünk a Magosznak – mondta Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke. – Az első egységek hamarosan megnyílnak, nemsokára az egész megyét behálózzák, hogy ismét elérhetőek legyenek a jó minőségű magyar termékek.

Bicskén is lesz szociális bolt? – kérdeztük Tessely Zoltán polgármestert, megyei képviselőt.

– Olyannyira lesz szociális bolt Bicskén, hogy már a kialakítása is elkezdődött. Jelenleg az előkészítés folyik. Ha a héten megnyílik, akkor Fejér megyében Bicskén lesz az első szociális bolt. A BTC sporttelepével szemben, az Akácfa utcában házi tej, különféle zöldségek, gyümölcsök és mindenféle alapvető élelmiszer is kapható lesz – tette hozzá Tessely Zoltán.

Forrás: Helyi Téma

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása