Különben a bicskei tévé az egyetlen hivatalos bicskei honlap, ahol állampolgári véleményt lehet nyilvánítani határozottan és őszintén. Rá szeretnénk mutatni közlésével arra is, hogy (bár valóban 2,4 milliárdos beruházás átadó-ünnepsége lesz augusztusban), 1,5-2 millió forintot akkor sem szabad ünnepségre költeni. Vannak még tartozások a polgárok felé.

"Hmmmm! Elkészült az uszoda! Szép köves út vezet hozzá a Batthyány útról. A legtöbben mégis a Kossuth útról nyíló Nagy Károly utcát veszik igénybe. Logikus, hiszen így lehet legrövidebben megközelíteni. Csak ez az utca tönkrement az építkezés ideje alatt. Tavasszal bokáig érő sár, most pedig a por keseríti életünket. A kátyúkról nem is beszélve!Itt lassan több autó közlekedik, mint a főúton! Ígéretek halmaza, pormentes lesz az utca! Igen, a kátyúkat betömték, murvával. No comment! Egy-egy jól menő autó után kb. 2 méter magasan száll a por. Tudom, ez nem idevágó téma, de a város honlapján nem működik a fórum. Több helyről halljuk, pormentes út lesz! Addig nyeljük a port, és a néma dühöt! Köszönöm, hogy elolvasták!" (Forrás)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása