Labdarúgócsapatunk már az új edzővel, Schróth Lajos irányításával készül és a héten véglegessé válik az őszi játékoskeret. Nagy változások nem történtek, Szabó Péter visszatért Felcsútra és Horváth Zoltán Ausztriába távozott. Próbajátékon vett részt Bicskén az etyeki Bartha Ferenc és a biatorbágyi Végh Ádám. Mindkét játékos jó benyomást keltett.

Sokan voltak kíváncsiak az új bajnokságra való felkészülés első, a Disztl László vezette Akadémia U19-es csapat elleni mérkőzésre.
Bicskei TC: Rigó (Kosztelnik) – Szabó D., Tóth, Gáll, Szabó B. – Nitti (Csontos), Mérey, Bartha F. (Végh), Boros – Pozsgai, Bartha P.

Az első húsz perc végére már kétgólos előnyre tett szert az Akadémia, mindkétszer Molnár Csaba talált a bicskei kapuba. 0-2.
A félidő második részében feljött a hazai csapat és Mérey bombájával szépített. 1-2.
A szünet előtt több alkalommal is csak a vendégkapus bravúrjai miatt maradt el az egyenlítés.
A fordulás után a remekül játszó Boros hatalmas góljával egyenlített a Bicskei TC. 2-2!

Összességében a második játékrész is kiegyenlített játékot hozott és mindkét kapu előtt is több lehetőség adódott, de ezek kimaradtak, így igazságos döntetlen született.
A Bicskei TC vasárnap Mór ellen lép pályára 17 órakor Bicskén.

Forrás: bicskeitc.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása