Színezd újra

2009.08.03. 11:19

"Színezd újra, színezd újra!
Az életet, ha megfakulna,
Ha az égbolt beborulna,
Ne menekülj, csak színezd újra!"


Egyik munka hozta a másikat, ahogy az lenni szokott. Először fűnyírást végeztek a szurkolók, amit pályafeltöltés követett. A közvetítő állás egy részét és a kispadokat is festették. A lelátó felújítását is tervezi a sportklubbért tenni akaró fiatalok közössége. Az első napon a hazai oldal felőli korlát, a másikon a vendégoldal korlátja lett frissen festve a kispadokkal együtt. Legutóbb a nagy sikerű Nemzetközi Serdülő Bajnokság előtti hetekben tette rendbe mindezt a BTC szurkolótábora és elnöksége 2006-ban. Külön késő délutántól alkonyatig tartó fellépést követelt a Zab István Emlékkupa utáni munka, amikor a műfüves pálya eredetileg zöld, de már rozsdásodó oldalát festették kékre. A nagy pálya kapuja mögötti műfű-pálya oldalon ha megszáradt a kék, sárga a nagy betűkkel egyszerű és mindent kifejező felirat fog húzódni. Azért nem írjuk le, mert aki valóban kíváncsi rá, megtekintheti a helyszínen saját szemével pl. az első hazai mérkőzésen.



A BTC augusztus 16-án játsza első itthoni meccsét - Polgárdi ellen!  Ezt a (ma még titokzatos) feliratot is az RFM Dekor segítségével rögzíti a B-közép.

A pálya körüli minden beton villanyoszlop egy részlete kék színt kapott, a sárga BTC felirat kerül mindegyikre. A munkában részt vettek: Nagy Natasa 2 éves Teddy-henger díjas festőművész, Valencsik Melinda a művésznő anyukája, Nagy Géza apuka, Laki Albert, Polgár Tibi, Bojtár Szabolcs, Nagy Attila, Villányi Bettina, Adravecz Füge Attila, Horváth Finánc Sándor, Széplaki Árpád, Tóth Kocka Attila, Léber Kismenyus Zoltán és jómagam.

(ia) - Fotó: Izing Máté

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása