A fiú koponyazúzódást és orrcsonttörést szenvedett. A sértett elmondása szerint 13-án hajnalban a József Attila utca irányába tartott hazafelé, amikor szembejött vele egy 5-6 fős társaság, akik közül egy minden indok nélkül egy baseball ütővel arcon vágta, majd földrekerülése után a többiek rugdosni kezdték. Amikor abbahagyták egy barátjától segítséget kért, aki mentőt hívott hozzá, így került ellátásra. Az elkövetők felkutatása eddig nem járt eredménnyel.

21.06 perckor egy alcsútdobozi férfi kért intézkedést, mert elmondása szerint szomszédja fegyverrel megfenyegette. A szomszéd engedélyével átkutatták az ingatlant, de fegyver nem került elő. A feleket felvilágosították jogaikat és kötelezettségeiket illetően.

23.35 perckor családi perpatvart jeleztek Bicske, Bihari utcából. Apa és testvére törtek-zúztak, a többiek nem mertek bent maradni. A testvérek délutántól kezdve italoztak, majd összevesztek. A járőrök kiérkezésekor az egyik továbbra is agresszíven viselkedett, a rendőr felszólítására sem hagyta abba. A helyszínen megbilincselték és előállították. Előállítását követően panaszkodott, hogy rosszul érzi magát, fejét fájlalta, ezért mentőt hívtak hozzá a rendőrkapitányság épületébe, ahol ellátták.

Forrás: FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása