A BKV szerint csak az "arra érdemesek" kaptak jegyet. Az RTL Híradó által megkérdezett üzleti etikával foglakozó szakember szerint ez elfogadhatatlan.

Éves BKV bérletet kapott ingyen az RTL Híradó egyik újságírója a BKV-tól. Egy ilyen több mint százezer forintba kerül. Az üdvözlő levélben Kocsis István BKV vezérigazgató arról ír, hogy a BKV-nak fontos a korrekt tájékoztatás, amihez az újságírók segítségére is szükség van. A bérletszelvényt visszaküldték a feladónak, és megkérdezték azt is, hogy hányan kaptak ilyet, és miért.

Székelyné Pásztor Erzsébet, a közlekedési vállalat kommunikációs igazgatója azt mondta: akit arra érdemesnek találnak, azt szeretnék ezzel megajándékozni. A BKV 180 jegyet használt fel a partnerkapcsolatok ápolására 2009-es évre, ennek 65 százalékos adóvonzata van.

A cikk folytatása a Hírszerzőn olvasható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása