A bicske.info úgy értesült, Endrédiné Szabó Erika, a könyvtár vezetője kérte fel a rezes bandát, miután vagy az élő koncerteket halotta a Homály verandáján vagy a hírét olvasta a bicske.info-n (vagy legjobb esetben mindkettő). A könyvtári koncertjét is felkéréses alapon nyújtó Zeke Brass Band a könyvrengetegben az olvasóközönség örörmére az első részben klasszikus, azután könnyedebb zenét játszik.

Horváth Zoltán: trombita
Metykó Csaba: trombita
Gyalog Péter: trombita
Patkó Balázs: harsona
Zeke Zoltán: tuba

Miután látszik az arcukon, hogy minden zenészük számára öröm a zene és maga az élet, nekünk is az lehet (egy kicsit). Tudniillik a zene ereje képes meglágyítani a sziklákat és meghajlítani a vén tölgyet... A belépés díjtalan. Új hír, hogy Adventkor - Zekéék a katolikus templomban játszanak klasszikus barokk zenét. A részleteket (kotta nélkül) később nálunk találja meg a kedves Olvasó.

Izing A.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása