A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói eljárást folytatnak egy bicskei lakos feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki 2009.09.17. napon 10.30 és 10.45 közötti időben Bicske LIDL áruházban vásárlás közben a bevásárló kocsijából kiemelte barna színű autós táskáját a benne lévő személyes okmányaival, mobil telefonjával, személygépkocsija okmányaival és 27.000 Ft. készpénzzel együtt. A lopással kb. 30.000 Ft kárt okozott.

Az ismeretlen tettesről az áruházban lévő biztonsági kamera felvételt készített. A felvétel alapján a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Kérjük, aki felismeri a képen szereplő sapkás férfit, személyazonosságának megállapításában a rendőrség segítségére tud lenni, hívja a Bicskei Rendőrkapitányságot a 22/566-520-as telefonszámon, vagy jelezze a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén.

Segítségüket ezúttal is köszöni a rendőrség!

Forrás: IndexFejér, további képek a cikkben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása