Meghívó
 
A Budapest Bank meghívja Önt
a 2009. október 17-én, szombaton 9.00 órakor kezdődő
Törődés napjára
a Kossuth téri parkba

Kérjük, részvételi szándékát jelezze Takács Tímeánál a 06/20-779-7004-es telefonszámon, vagy a takacs.timea@privycouncil.hu e-mail címen.


A Törődés napja programsorozat, amely néhány lelkes önkéntes kezdeményezésével indult, mára már több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A népszerű, az ország számos pontján zajló rendezvényeken a bankcsoport több száz lelkes munkatársa vesz részt évente kétszer családtagjaival a helyi civil társadalom támogatását célzó akciókban, hogy szociális és oktatási intézmények épületeinek felújításával, játszóterek építésével, helyreállításával és parkok kialakításával járuljanak hozzá sok száz, többségében hátrányos helyzetű gyermek oktatási feltételeinek és lakókörnyezetének fejlesztéséhez.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása