Az eseményre ellátogat Sepp Blatter, a FIFA elnöke is. A bicske.info értesülése szerint az eseményre meghívást kapott Széplaki Árpád, a Bicskei TC elnöke is. Sepp Blatter korábban elmondta, alapítana egy Puskás Ferenc-díjat. A program Felcsúton, a Puskás Ferenc Akadémián kezdődik.

Az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottsága, a Magyar Labdarúgó Szövetség és a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia meghívására Magyarországra érkezik Joseph S. Blatter, a FIFA elnöke, továbbá a nemzetközi kézilabda, jégkorong és rögbi szövetség irányítója, 52 európai ország labdarúgó szövetségének elsőszámú vezetője, valamint az Európai Unió és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság több magas rangú képviselője is.

A másfél napos programot a delegáció felcsúti látogatással, a Puskás Ferenc Akadémia megtekintésével kezdi. Mint ismert, Blatter úr legutóbbi ittjártakor elmondta, a FIFA egy díjat alapítana, mely a Száguldó Őrnagy nevét viselné.

Kedden este ezt követően a vendégek élőben tekintik meg a DVSC-TEVA Fiorentina elleni BL-mérkőzését, majd szerdán a Parlamentben folytatódik a tárgyalások és egyeztetések sorozata.

Az egész világ labdarúgását érintő bejelentés várható a FIFA elnökének részéről, amelyről jövő héten a bicske.info is hírt ad.

Az eseményre több hazai TV-s társaság jelentkezett be. Az egész ceremóniát a helyszínen három kamerával követi egy stáb, amit négy nagyméretű LCD TV-n és egy kivetítőn követhet a mintegy 150-200 fős vendégsereg.

A 17 órakor kezdődő találkozót az a Bicskei TV-től (is) bérelt műszaki felszerelések segítségével bonyolítják és a városi tévé munkatársai is dolgoznak az eseményen. A Puskás Akadémia és a Bicskei TV közötti együttműködési megállapodás alapján minden bizonnyal a Bicskei TV is bemutatja tudósítását, melynek csütörtöktől várható műsorra kerülése - tájékoztatta a bicske.info-t a szerkesztőség munkatársa, Döme László önkormányzati képviselő.

I. A.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása