A szombati önkéntes akció során lefestették a tér padjait és játékait, valamint sövényt is ültettek a résztvevők. A bank az önkéntes munka mellett 100 ezer forinttal járult hozzá a szükséges eszközök, anyagok beszerzéséhez.

„Munkatársaink és ügyfeleink is tagjai ennek a közösségnek, fontosnak tartjuk, hogy tegyünk a környezetért, amelyben élünk és dolgozunk. Büszkeséggel tölt el, hogy közös összefogással sikerült megvalósítani az önkéntes akciót, és külön öröm számomra, hogy kollégáim szívügyüknek tekintették, hogy a bank anyagi hozzájárulása mellett személyes közreműködésükkel is segítsék az Kossuth téri park, valamint a játszótér megszépítését” – mondta el Jónás Judit, a Budapest Bank bicskei fiókjának vezetője.

Az akcióra a Törődés napja önkéntes rendezvénysorozat keretében került sor, amely idén ősszel országszerte 19 helyszínen zajlik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása