Az egyenruhások többsége elindult hazafelé, sokan a vidékről őket ide szállító buszokhoz mentek, mások a megmozdulásra kihozott tűzoltóautókra szálltak fel, több jármű szirénázva indult el.

A tüntetés legvégén a tűzoltók közül néhányan az Alkotmány utca közepén egy füstbombát gyújtottak meg, ami percekig ontotta magából a füstöt, majd egy üveg vízzel eloltották. A tűzoltók hétfő délben kezdték a demonstrációt a Parlament közelében.

Az egyenruhások azért vonultak az utcára, mert a költségvetés tervezete szerint jövőre 1,8 milliárd forinttal kevesebb pénzt kapnak. Szerintük emiatt sok tűzoltóság működése kerülne veszélybe.

A tüntetésen csak a szabadnapos tűzoltók lehettek ott, így az országban sehol nem okozott ellátási problémát a demonstráció.

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása