Som Tamás, az egyik játékos mesél a részletekről:

A csapat 2009. október végén alakult 10 fős baráti társasággal, melynek tagjai a Váli-völgyben laknak. Az alakulásban szerepet játszott az, hogy mindannyiunknak tetszett az ötlet, és mivel a közelben nincs csapat (legközelebb Velencén, és Biatorbágyon van), így arra gondoltunk hátha életképes lenne itt is egy ilyen csapat. Egyelőre szinte mindannyian kezdők vagyunk és csak ismerkedünk ezzel a sportággal. Van köztünk egy profi versenyző is, aki a Magyar Válogatottnak is tagja volt, ő segít a felkészülésben és a sportág alapjainak elsajátításában.

Jelenleg 10 fix tagunk van, de napról napra többen csatlakoznak hozzánk, akiket szintén érdekel ez a fajta, itthon még nem nagy múltú, de izgalmas sport. Így velük együtt nagyjából 18 tag van.

Céljaink között szerepel, hogy tavaszra az alapokat elsajátítsuk, állóképességünket fejlesszük, és talán már edzőmérkőzéseket is játszunk. Nyár végi célunk az, hogy a bajnokságban, a másodosztályban indulunk. Célunk továbbá, hogy támogatókat szerezzünk, mivel költségek, ha nem is nagyok, de vannak.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik kedvet éreznek ehhez a sporthoz, lehet kezdő és profi is. Jelentkezni személyesen az edzéseken vagy a 20/381-0692 (Som Tamás) telefonszámon lehet, ahol felvilágosítást is adunk. Edzések hétfőn és szerdán vannak az alcsútdobozi focipályán vannak 18:30-20:30-ig. Jelenleg 1 fő támogatónk van Mészáros Lőrinc felcsúti vállalkozó személyében, aki az indulásunkhoz nyújtott nagy segítséget, de ígéretet kaptunk a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiától is.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása