A pártelnök közölte: a Fidesz nem számít előre hozott választásokra, de felkészült rá. Arra a kérdésre, hogyan kell érteni azt a mondatát, miszerint már a baloldalon is hetekben, nem hónapokban mérik az időt, Orbán Viktor kifejtette: a költségvetés egésze azt mutatja, hogy a jelenlegi kormányra és az azt támogató politikai erőkre „rászakadt a tető”, a törülközőt, a lényeget tekintve, már bedobták. Mint fogalmazott, nem válságot kezelnek, hanem generálják azt, manipulálják a számokat, az emberek sorsával nem törődnek.

Véleménye szerint a 3,8 százalékos hiánycél csak papíron jöhet ki, úgy, hogy az állami vállalatoknál, a Magyar Nemzeti Banknál, illetve számos más területen felhalmozódó, és csak később jelentkező hiányadatokat elhallgatják. Az ellenzék reálisan 7,5 százalékos hiánnyal számol a költségvetésben - tette hozzá.

A Fidesz elnöke kijelentette: az ellenzéki párt programja már kész, december 12-re pedig a komplett választási lista is elkészül. Egy olyan dölyfös, arisztokratikus nyolc év után azonban, amelyet az ország megélt, az ellenzéknek kétszeresen is szerénynek, szolgálatot hangsúlyozónak kell lennie, ezért mindenfajta stallum, pozíció osztogatása idő előtti - emelte ki Orbán Viktor a televízió összefoglalója szerint.

Forrás: MR1-Kossuth

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása