Rendőrségi hírek

2009.11.11. 00:55

A férfit elfogását és előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki.

A Tatabányai Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki az ellen a 45 éves tatabányai férfi ellen, akit a rendőrök a 1104-es (mányi) úton igazoltattak kedden, a délután folyamán. A személy a körözés alapján a előállításra került a kapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Hajtási engedély nélkül közlekedett egy állati erővel vont járművel három férfi Bicske, Bihar utcában. A személyek a rendőri felszólításra nem álltak meg, továbbhajtottak a Losonczi utcába. A rendőröknek ott sikerült egyiküket ellenőrzés alá vonni, de a másik két személy bemenekült az egyik házba. A rendőröknek ott sikerült őket elfogni, majd előállítani a kapitányságra, ahol kiderült, hogy a hajtó nem rendelkezik hajtási engedéllyel. A két előállított személlyel szemben szabálysértési eljárás indult.

Forrás: bktvweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása