A bejelentés szerint egy iskolás fiút úgy megvert a társa, hogy eltörött az orra. A megállapítás szerint reggel a bicskei szakiskola udvarában egy 15 éves szóváltásba keveredett egy 13 évessel, majd kétszer orrba vágta fiatalabb társát, akinek eltörött az orra.

Szintén ezen a napon, 22.28 perckor egy asszony tett bejelentés, miszerint lánya udvarában egy idegen személy garázdálkodik, a család észrevette és dulakodnak. A megállapítás szerint a Rigó utcában egy utcán parkoló lakókocsit tört föl egy férfi, a zajra felébredt a ház tulajdonosa és kiment, hogy kérdőre vonja. Mire az elkövető baltával indult meg felé. Kiabálására megérkeztek a testvérei, a túlerőt látva az idegen menekülni kezdett. Menekülés közben többször elesett. Eldobta nála lévő baltát és a két kést. A járőr a Rigó utcában fogta el. A 33 éves bicskei férfi ruházatából több CD lemez került elő. A feltett kérdésekre nem tudott válaszolni, mert a szipuzástól kába volt. Az orvosi vizsgálatot követően kórházba vitték. A 11 db CD lemezt, baltát és késeket lefoglalta a rendőrség.

Forrás: bktvweb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása