November 8-án, vasárnap az MLSZ-NUPI utánpótlás torna zajlott összesen hét település részvételével a felcsúti akadémián. A hazai csapat mellett Bicske, Etyek, Szár, Pázmánd, Lovasberény és Csákvár legjobb U7-es, U9-es és U11-es együttesei léptek pályára. Összesen 190 gyermek futballozott a tornán.

A torna legjobb U11-es korosztályú játékosának díját az Újpest FC ajánlotta fel, amely Rajczi Péter dedikált meze volt.



Az ereklyét a Bicskei TC tehetséges játékosa, Kovács Martin vehette át, akit az edzők választottak meg a legjobb teljesítményt nyújtó játékosnak az U11-esek mezőnyében

A Bicskei TC szoros kapcsolatot ápol az Újpest FC-vel. Klubunk vezetői szakmai tanácsokkal segítik a helyi utánpótlásképzést, és időnként értékes tárgyjutalmakat ajándékoznak a fiatal generáció képviselőinek.

Érdekesség, hogy a felcsútiak U7-es csapatát egykori játékosunk, Móri Tamás irányítja.

Forrás: ujpestfc.hu

A bicske.info munkatársai és olvasói sok sikert kívánnak a november 16-án 10. születésnapját ünneplő bicskei labdarúgónak! Isten éltessen sokáig!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása