A tábort Helsinkiben rendezik meg 2010. június 6. és 13. között, 16-19 éves, matematika, természettudományok, informatika és technológia iránt érdeklődő fiatalok számára. A táborban 30 fiatal vehet részt, közülük 10 finn, a többiek a világ bármely részéről pályázhatnak. A részvétel (program, utazás, szállás, étkezés) a nyertesek számára teljesen ingyenes.

A résztvevőket kétfordulós pályázaton választják ki.

Az első forduló határideje 2009. november 30. Végső eredményt 2010. március 15-ig hirdetnek.

A pályázáshoz szükséges nyomtatvány és a tábor előzetes programja a http://www.technologyacademy.fi/millennium-youth-camp-fi.html címen érhető el.

Jelentkezni a tábor honlapján a jelentkezési lapot kitöltve ('Applications' menüben) lehet: alapvető személyes adatok, eredmények listája, motiváció, tudományos érdeklődési kör megadása szükséges. Bővebb információ Raija Huikko szervezőtől (finn Technológiai Akadémia) kérhető (+ 358 40 506 6113, raija.huikko@technologyacademy.fi).

Forrás: Fehérvárihírek.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása