A pártelnök az elnökségi ülés szünetében újságíróknak elmondta, hogy az országos elnökség a döntést egyhangúlag hozta meg; előtte konzultáltak a megyei elnökökkel is, ahol többségi támogatást kapott ez a javaslat. Közölte: szombaton a választmány vitatja meg az elnökség javaslatot, majd a választmány és az elnökség közös előterjesztéséről a december 12-i kongresszus dönt.

Lendvai Ildikó közölte: a választmánynak olyan jelöltet javasolnak, aki "a jövő embere", aki hosszabb távra is a magyar baloldal meghatározó személyisége lehet.

Hozzátette: Mesterházy Attila frakcióvezetőként támogatta, és amíg szükséges támogatja az ország érdekében a kormány válságkezelő munkáját, de távolabbra tekint, részt vesz azoknak a lépéseknek a meghatározásában, amelyek a válság után szükségesek Magyarország számára.

A cikk folytatása az FN.hu-n olvasható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása